Syksy lähestyy viivyttely-yrityksistäni huolimatta. Aloin jo tottua lämpöön ja aurinkoon, enkä millään malttaisi luopua niistä. Syksy on kuitenkin lempi vuodenaikani, joten aion vihdoin toivottaa sen tervetulleeksi. Heti viikonlopun jälkeen, kesä saa jäädä Blockfesteille.
Ensimmäinen askeleeni kohti syksyä, on satokauden vihanneesten hyödyntäminen ja ylensyönti. Minulla on tapana innostua kauden uutuuksista ja ostaa yli tarpeideni. Siksi olen opetellut hyödyntämään kaiken ennen, kuin mitään menee pilalle. Juureksia voi pakastaa keitettynä keittoja varten, muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi suolaus ja etikkaan säilöminen. Kokeilin ensimmäistä kertaa jälkimmäistä, mutta vähän kevyemmällä mittakaavalla. Sen sijaan, että olisin säilönyt vihannekset etikkaan, tein niistä raikkaan lisukkeen, joka antaa juureksille hieman pidemmän elinkaaren.